Dječji pečati dio su našeg hobby programa, a dostupni su u svim oblicima i dimenzijama. Svojim otiscima mogu biti dio dječje igre, pomoći u učenju abecede i brojeva ili u ocijenjivanju dječjih radova te u označavanju odjeće ili naprimjer knjiga vašeg djeteta i slično.
Božićni pečati zamišljeni su kao dekorativan dodatak vašim blagdanskim instalacijama, čestitkama, pozivnicama, zahvalnicama, pokločićima i slično. Otisci i motivi ovise isključio o vašim željama, jednako kao i dimenzije i boje otisaka.
Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, ali i podizanju kvalitete postojećih proizvoda i usluga. Posao nam olakšavaju izuzetno kvalitetni pečati našeg glavnog dobavljača COLOP, ali i znanje koje usvajamo i dopunjujemo svakom novom narudžbom, svakim novim izrađenim pečatom, svakom novom idejom koju pretvaramo u novi projekt i novi proizvod.
Naši elegantni pečati za vosak izrađeni su od mesinga sa drvenom drškom dok se otisci izrađuju koristeći najsuvremeniju lasersku tehnologiju graviranja koja omogućuje izuzetnu preciznost. Otisci mogu prikazivati što god želite, od najjednostavnijeg natpisa, datuma, logotipa do kompliciranih grbova.
U GIT- nudimo uslugu laserskog graviranja na GRAVERSKU PLASTIKU, DRVO, KOŽU, STAKLO, KRISTAL, PLASTIKU, NEKE OBOJANE METALE, PLUTO, PAPIR i GUMU te laserskog izrezivanja na svim navedenim materijalima osim metala i stakla.
Showing 1 to 5 of 39 (1 Pages)