Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, ali i podizanju kvalitete postojećih proizvoda i usluga. Posao nam olakšavaju izuzetno kvalitetni pečati našeg glavnog dobavljača COLOP, ali i znanje koje usvajamo i dopunjujemo svakom novom narudžbom, svakim novim izrađenim pečatom, svakom novom idejom koju pretvaramo u novi projekt i novi proizvod.
Naši elegantni pečati za vosak izrađeni su od mesinga sa drvenom drškom dok se otisci izrađuju koristeći najsuvremeniju lasersku tehnologiju graviranja koja omogućuje izuzetnu preciznost. Otisci mogu prikazivati što god želite, od najjednostavnijeg natpisa, datuma, logotipa do kompliciranih grbova.
U GIT- nudimo uslugu laserskog graviranja na GRAVERSKU PLASTIKU, DRVO, KOŽU, STAKLO, KRISTAL, PLASTIKU, NEKE OBOJANE METALE, PLUTO, PAPIR i GUMU te laserskog izrezivanja na svim navedenim materijalima osim metala i stakla.
Velika novost na webshopu www.pecati.com jest da robu koju ste naručili preko naše košaricu, uz plaćanje pouzećem ili uplatom na račun, odnedavno možete platiti i karticom! Kako bi izašli u susret našim dragim kupcima, ali i bili u korak sa vremenom, uveli smo u naš sustav mogućnost kartičnog plaćanja. Jednostavno i sigurno!
Unikatan i poseban „pečat“ vašem savršenom vjenčanju može dati upravo to – Pečat! Personalizirani detaljno izrađeni pečati visoke kvalitete sa jasnim otiscima koji traju naša su specijalnost. Pečate za vjenčanja možete koristiti za označavanje vaših pozivnica, zahvalnica, poklončića za goste, poklon vrećica i još mnogo toga.
Showing 1 to 5 of 37 (1 Pages)