Identifikacijska tabla mora biti istaknuta na vidljivom mjestu, a podaci na njoj točni i čitljivi. U našoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih dimenzija i dizajna natpisnih tabli, a uz to možete birati i tehnologiju izrade ispisa na njoj. Naime, nudimo uslugu graviranja i uslugu UV printa.
Bez obzira da li potpisujete novi ugovor o radu, vjenčani list na vaš najbitniji dan, dokument kojim preuzimate nasljedstvo od velikodušnog tetka iz Amerike ili običan kupoprodajni ugovor za kupnju automobila kod javnog bilježnika, vaš potpis na nekom od tih dokumenata je nešto što sigurno ne želite da brzo izblijedi ili jednostavno "nestane".
Otapanje voska može se provesti na više različitih načina, od direktnog otapanja iznad plamena svijeće , otapanja voska u žlici za vosak, do otapanja voska u pištolju za lijepljenje kako bi usmjerili i „pucali“ točno tamo gdje želite!
Odnedavno na www.pecati.com možete direktno preko webshopa naručiti natpise za stolove i vrata! Nudimo stolne i zidne vodilice u zlatnoj ili aluminijskij izvedbi. Elegantni stalci za natpise, nazive, titule i ostale sadržaje koji se mogu mijenjati. Pločice s nazivima lako kliznu u utore i mogu jednostavno biti zamijenjene u bilo kojem trenutku.
U GIT-u godinama izrađujemo natpisne table raznih dimenzija, oblika, sa ili bez ukrasnih okvira, te tazličitih načina postavljanja. I sve su trenutno na akciji, a naručiti ih možete ovdje - NATPISNE TABLE. Uz to, uvijek nas možete pitati za savjet što točno mora biti istaknuto na vašoj tabli.
Showing 1 to 5 of 50 (1 Pages)